Välj en sida

Bygg Simrishamn

Håkan Ripa Bygg – bygg i Simrishamn

Håkan Ripa Bygg AB

Välkommen till Håkan Ripa Bygg AB. Befinner du dig i Simrishamn och behöver hjälp med någonting inom bygg har du kommit helt rätt. Vårt företag genomför det mesta som har med bygg och renoveringar att göra. Inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort för oss, vi ställer upp för alla.

Om detta låter spännande, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi går då tillsammans med dig igenom dina önskemål och hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi ser fram emot att kunna genomföra ditt uppdrag på ett kvalitativt, noggrant och kostnadseffektivt vis.

Här finns vi

Vårt byggföretag finns i Ystad. Vi utgår härifrån och tar oss an uppdrag i städer och orter runtomkring. Har du några som helst frågor eller funderingar ser vi fram mot att svara på dina frågor. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Små & stora uppdrag

Vi här på Håkan Ripa Bygg AB tar oss an både stora och små uppdrag. Vi är nämligen av den uppfattningen att alla kunder är lika viktiga för oss. Med andra ord är det är inte storleken på projektet som avgör om vi ställer upp eller inte.

Nöjda kunder

Det är av yttersta vikt att alla som anlitar oss verkligen blir nöjda till 100 procent. Vi genomför våra uppdrag med kvalitet och noggrannhet och använder uteslutande byggmaterial av högsta kvalitet. Vi ser till att du får ett resultat att glädja dig åt!

Håkan Ripa Bygg AB